Sabtu, 9 September 2017

Hai Assalamu’alaikum. HAHAHAHAHA seriously i taktau nak gelak ke nak apa baca entry-entry yang lepas. Last update 2013. Itu pun dah delete sebab tak penting untuk masyarakat mahupun negara. Cis.  Haha. Lama betul tak update, sebab blog tak boleh buka. Sedih jugak lah. Tapi disebabkan busy dengan kehidupan di dunia yang fana ni, I ketepikan dulu perkara yang tak penting dan laqo. Haa tudia, Sembang mau kemaih :D Sekarang dah 2017, dah 21 tahun, dah tak sekolah dan dah nak habis diploma. Wah, tak sabar nak grad. Mesti rindu kawan-kawan nanti. Tapi relax dulu, nikmati sisa-sisa masa yang ada dekat bumi Kuale ni.



Ini Sha. Dulu dah tulis tapi tak publish, simpan dalam draf. Dulu pegi mana-mana dengan Sha, tapi sekarang tak. Haha. Entah, kangen. okay, kali ni nak publish. Kena belajar balik, macam mana nak berblog. serius lupa. zaman form 3 weh. Haha. dasar, kecik-kecik dah ada blog. Okay, nanti sambung! Assalamu'alaikum.