MR.COOL & MISS CUTE

Jumaat, 29 Mac 2013

Dari HATI ke HATI

Assalamualaikum, tajuk kita hari ni ialah HATI




hihihi .. :) *K poyo

Memang bohonglah kalau aku kata tak pernah terasa hati, tapi simpan dan simpan. Aku tahu, manusia tak sama, bermacam jenis, bermacam perangai. SABAR jea. Ada yang taksuka ? ada yang terlebih suka? haiieyy.. apa ini , JAGALAH HATI <- pesanan untuk diri aku sendiri, kadang berfikiran negatif kat orang, tapi ada jugak baiknya. kan-kan2..? 



Dalam persahabatan, pasti ada yang menyinggungkan atau mengguriskan perasaan. but, if my friend 'terasa hati dengan aku' , seriously i'am sorry! i did not mean to hurt you. Yeahh! Adakala, aku advice , tapi  main lepas jea, dan banyaknya aku bergurau. Siapa yang faham, fahamlah. Aku tak paksa kalian faham diri aku. Satu ja aku nak ingatkan , janganlah terlalu LANTANG BERSUARA. Dont forgot who you are. Kita ni hina  ja :'( dan kalaulah terasa dengan aku , sila terus terang. Kalau taksuka aku buat sesuatu benda tuh, habaq! InShaaAllah aku takbuat. Aku lebih suka cakap dari hati ke hati. Discuss sama-sama. Sahabat bukan? Saudara sama islam lagi. senyum :)




yaa.. Aku minta maaf sekali lagi , lagi dan lagi. Memang, aku tak suka orang yang cakap kasar-kasar, bukanlah aku ni terlalu lembut, bukan! jauh sekali, kalau budak kelas aku baca mesti kena dah, :P aku taksuka cakap tu main lepas ja, aku taksuka cakap taksopan tambah-tambah dengan orang tua. Aku taksuka orang yang merendah-rendahkan orang, mengaibkan orang lain, perli-perli, cakap dengan tadak hati dan perasaan. TOLONGLAH kawan. Professional lah, mature sikit. Take note bab HATI ni. Kesian orang sama. Aku pun kadang-kadang kebudak-budakan jugak. Tapi, ada masa laa, dewasakan diri. Tak jugak bermakna benda yang aku taksuka aku takbuat. sayang , aku manusia biasa, tak lepas dari buat silap! tapi, memang ada yang aku takbuat, sebab aku taksuka.! benci =,="  Aku sedar aku tak baik , Aku tau aku pulun ,  aku faham! :'( hmm, btw , gambar tu kat bilik kinah. makwe aku.^^ eceh,, poyo la ko. :D dia ada kat sebelah tu sebenarnya, tapi terlindung dengan badan aku yang gimuk tuh,. huhuu, Hari jumaat, balik dari libry ^^ rajin tak , rajin tak? hee..

1



2



3



Kesimpulannya, saya memohon maaf buat kali ke _+_=_ ? Whatever, dan saya harap awak maafkan. *tadi aku,ni saya pulop, hmm , dan tiada kaitan dengan anda, anda, dan anda .. k.. Assalam <3